seizoen-producten calendula

Bruidsarrangementen

Een van de mooiste dagen uit uw leven wordt toch zeker uw trouwdag? Wat zou zo'n dag betekenen zonder prachtig bruidsboeket?

Bruidsbloemwerk is niet gelijk het eerste waar u aan denkt wanneer u een huwelijk gaat voorbereiden. Toch is het vaak wel handig om u vroeg te ori├źnteren bij verschillende bloemisten. Zo kunt u al snel een besluit nemen bij wie u het bloemwerk besteld en scheelt dat weer een hoop zorgen en geregel op het laatste moment.

U kunt bij ons aan tafel rustig en vrijblijvend zitten om de diverse bruidsbloemwerkboeken in te kijken. Uiteraard kunnen wij u een gedegen advies en tips geven voor het perfecte bruidsboeket.

Wij verzorgen bruidsboeketten, maar daarnaast kunnen wij u adviseren waaraan u nog meer kunt denken als het gaat om de florale aankleding van die dag. Hierbij kunt u denken aan corsages, aankleding van de receptie- en/of dinerruimte, bloemdecoraties op de auto, bloemen voor de bruidsmeisjes en/of jongens, zaalversieringen, bedankboeketjes tot aan strooibloemen toe.

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van bruidsboeketten die wij voor u kunnen samenstellen. Houdt u er wel rekening mee dat de boeketten altijd iets kunnen afwijken van de getoonde afbeelding.